دهكده ی جك واس ام اس

دراین دیاربی کسی کسی به در نمی زند به دشت پرملال ما پرنده پر نمی زند

 

روغن زیتون

 

نوع مطلب :پزشکی ،

نوشته شده توسط:مدیر وبلاگ

روغن زیتون


روغن زیتون بهترین روغن گیاهی برای سلامت بدن به خصوص قلب است زیرا با پایین آوردن کلسترول مضر Ldl کلسترول مفید خون را افزایش داده مانع از تشکیل لخته های خونی می گردد و همچنین فشار خون را کاهش می دهد.

کاهش دهنده ی کلسترول
طبق گزارش هیات تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی تگزاس روغن زیتون خطر افزایش کلسترول مضر را در افراد میانسال تا حدود 21 درصد کاهش داده و در عین حال میزان کلسترول مفید آن را ثابت نگه می دارد.

رقیق کننده و پایین آورنده فشار خون
روغن زیتون عامل موثری در مقابله با بیماریهای قلبی است. تاثیر روغن زیتون در رقیق کردن خون و از بین بردن لخته های خونی باعث کاهش خطر سکته های ناشی از آن می شود و فشار خون را نیز پایین می آورد.

چه مقدار؟
خوردن یک قاشق چایخوری روغن زیتون در روز کلسترول به وجود آمده در اثر خوردن 2 تخم مرغ را در بدن از بین می برد. مصرف روزانه دو قاشق چایخوری روغن زیتون فشار خون را کاهش می دهد. سعی کنید از روغن زیتون خالص که خواص بیشتری در مقابله با بیماریهای قلبی دارد، استفاده نموده ولی در مصرف آن زیاده روی نکنید زیرا به هر حال روغن زیتون نیز جزو چربیهاست و ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

 

 

 

پیاز

 

پیاز از حدود 6000 سال پیش تا کنون به عنوان یک داروی سنتی مشهور قلوداد شده است. پیاز در ساخته شدن اهرام مصر نقش مهمی ایفا کرده است! زیرا به کارگران مصری نیرو می بخشیده و آنها را در برابر بیماریها مقاوم میکرده است. طبق تحقیقات جدید پیاز عامل خوبی در تنظیم کلسترول خون و کاهش چربیهای ان می باشد. این گیاه شفابخش تاثیری فوق العاده در رقیق کردن خون، تنظیم قند خون، از بین بردن میکروبها، حل کردن لخته های خون، بر طرف نمودن احتقان مجاری تنفسی و همچنین پیشگیری و درمان سرطان دارد.

قلب سالم
تحقیقات بی شمار تاثیر شفابخش و معجزه آسای پیاز را به خصوص برا قلب ثابت نموده اند. مصرف پیاز به طور کلی موجب کاهش کلسترول خون می گردد؛ به خصوص در افرادی که غذاهای پر چرب مصرف می نمایند. دکتر ویکتور گریویج طی تحقیقات خود ثابت کرده است که مصرف نصف پیاز متوسط در روز به میزان 30 درصد کلسترول مضر خون را کاهش می دهد.

تنظیم کننده ی فشار خون
از زمانهای قدیم پیاز به عنوان دارویی برای درمان دیابت شناخته شده است. ترکیبات پایین اورنده قند خون در پیاز خیلی موثرتر از داروشیمیایی عمل می کنند.

یک انتی بیوتیک قوی
پیاز یک آنتی بیوتیک قوی است که طیف وسیعی از میکروبهای بیماریزا از اسهال گرفته تا سل را از بین می برد.

صاف کننده ی گلو
مصرف پیاز در پیشگیری از سرماخوردگی موثر است. اگردر حال حاضر مبتلا به سرماخوردگی هستید پیاز را فراموش نکنید چرا که پیاز مانند یک اکسپکتورانت عمل نموده و مجاری تنفسی شما را پاکسازی می کند و موجب تسریع در بهبود می شود. عملکرد پیاز در این مورد همانند فلفل قرمز است که با تولید سیگنالهای محرک مخاط تنفسی باعث عطسه و سرفه شده و در نتیجه هرگونه میکروب و عناصر خارجی را به بیرون می راند. مطالعاتی نیز در رابطه با تاثیر پیاز در بیماریهای آلرژیک در حال انجام است.

ضدسرطان
بر طبق تحقیقات انجام شده پیاز سرشار از ترکیبات گوگردی است که قادر به متوقف کردن روند تغییر شکل سلولها که منجر به سرطانی شدن آنها می شود، می باشد.

چه مقدار؟
مصرف نیم فنجان پیاز خام یا پخته در روز می تواند در کنترل کلسترول خون موثر باشد. اما برای بالابردن کلسترول مفید خون باید پیاز را به صورت خام مصرف کرد. به طور کلی خوردن پیاز خام خواص بیشتری به بدنتان می رساند.



نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات